Symposium 100 jaar Euritmietherapie – Groningen

Wat is Euritmietherapie?

Euritmie is een bewegingskunst. Vanuit de antroposofie – een mensbeeld dat uitgaat van lichaam, ziel en geest – worden creatieve toepassingen uitgewerkt in onderwijs en gezondheidszorg. Als ondersteuning bij leren en de opvoeding en als ondersteuning van het zelfgenezend vermogen bij zieken en ouderen.

Dit symposium wordt gehouden om te vieren dat er 100 jaar aan deze therapie wordt gewerkt. De euritmietherapietherapie is interessant voor professionele medici en zorgverleners vanwege de krachtige bijdrage die ze curatief maar vooral ook preventief kan leveren aan gezondzijn.

PRAKTISCH

  • Aanmelden kan via het webformulier hieronder. De deelnamekosten aan het symposium bedragen € 55,00. Dit is inclusief koffie/thee, vegetarische lunch en euritmievoorstelling.
  • Er wordt 1,5 m afstand gehouden onder de deelnemers. Als deze corona-eis vervalt zal er publiek worden aangevuld vanaf de aan te leggen wachtlijst.
  • Steunfonds. Als een belangstellende voor symposium of opvoering van mening is dat de deelnamekosten een hinderpaal zijn, kan een beroep worden gedaan op een steunfonds. Inlichtingen hieromtrent via het mailadres symposium@xs4all.nl.
  • Doelgroep. Professionele medici en zorgverleners. Belangstellenden als ouders, leerkrachten, cliënten. Studenten Hanzehogeschool, Universiteit, MBO uit studieri8chtingen als dansopleiding, zorg.

Het symposium vindt plaats over:

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
Aanwijzingen bij het inschrijven

Uw aanmelding is in principe persoonlijk. Wanneer u alleen uzelf wilt inschrijven laat u hieronder het cijfer op 1 staan en klikt u op VOLGENDE; doorloop de volgende stappen en klik op Verzenden.
Uw inschrijving is definitief na ontvangst van betaling op rekeningnr. NL61 INGB 0002 9178 46 t.n.v. penningmeester NVET o.v.v. uw achternaam en Symposium 6 november, Groningen

Eventueel is het mogelijk om tot 2 deelnemers extra in te schrijven, bijvoorbeeld geïnteresseerde(n) van uw werkplek. In dat geval zet u het cijfer hoger (tot max 3). Bij VOLGENDE vult u ook het aanmeldformulier voor de ander in. U tekent dan namens de ander en staat in voor het totale bedrag.

Inschrijven

Aanmelding Symposium 100 jaar Euritmietherapie - Groningen
AANTAL BESCHIKBARE PLAATSEN : Voldoende
Het Aanmelding Symposium 100 jaar Euritmietherapie - Groningen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

06 nov 2021

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

€55,00

Locatie

Cursuscentrum De Poort
Moesstraat 29, 9717 JW Groningen
Reserveer uw plaats